Το καλοκαίρι έφτασε και η θερινή σεζόν έχει ξεκινήσει για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Κάποιοι από εσάς, λοιπόν, ίσως σκέφτεστε να διαθέσετε το σπίτι σας στο Airbnb για κάποιο έξτρα εισόδημα. Η αλήθεια είναι πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς υπάρχουν ήδη πολλά σπίτια διαθέσιμα στο Airbnb.

 

Με μερικούς απλούς τρόπους, ωστόσο, μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας να ξεχωρίσει και να δείτε το εισόδημά σας να… αναβαίνει. Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε.

 

 

Κρεβάτια  Ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν οι ταξιδιώτες πριν κλείσουν κάποιο μέρος για να μείνουν είναι το υπνοδωμάτιο. Πιο συγκεκριμένα το κρεβάτι. Το κρεβάτι πρέπει πάντα να είναι άνετο, φιλόξενο και καθαρό και ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι τα σεντόνια. Είναι σημαντικό το πάνω και το κάτω σεντόνι να έχουν ίδιο χρώμα, καθώς έτσι δημιουργούν την αίσθηση πως το κρεβάτι είναι μεγαλύτερο και πιο άνετο. Υπάρχει λόγος που στα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων τα σεντόνια είναι πάντα λευκά: είναι για να μπορούν να δουν οι καλεσμένοι ότι είναι καθαρά.

 

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζουν οι ταξιδιώτες είναι το υπνοδωμάτιο.

Μαξιλάρια Αναφερόμαστε στα διακοσμητικά μαξιλάρια τα οποία είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον. Προσθέστε μερικά στον καναπέ και στο υπνοδωμάτιο. Τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε είναι τα χρώματα, η υφή και τα μοτίβα. Αν το σπίτι σας φαίνεται μουντό, μερικά χρωματιστά μαξιλάρια θα το ανανεώσουν και θα του δώσουν υφή.

 

Προσθέστε μερικά μαξιλάρια στον καναπέ και στο υπνοδωμάτιο.

 

Δείτε πως θα Κάνετε τα Σεντόνια σας να Μυρίζουν Περισσότερο Μαλακτικό

 

Έργα τέχνης Οι προσωπικές σας φωτογραφίες και οποιοδήποτε προσωπικό διακοσμητικό (πχ το πτυχίο σας στον τοίχο, βραβεία που έχετε κερδίσει κλπ) δεν πρέπει να φαίνονται και καλό θα ήταν να τα αποθηκεύσετε σε κάποιο κουτί πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας. Οι φιλοξενούμενοι πάντα ψάχνουν για μια αίσθηση «ξενοδοχείου», οπότε οι φωτογραφίες των παιδιών σας στους τοίχους δεν βοηθούν. Επιλέξτε μερικά μεγάλα έργα τέχνης που ταιριάζουν με την υπάρχουσα διακόσμηση. Μπορείτε να διαλέξετε ουδέτερες ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή – αν το σπίτι σας είναι μοντέρνο – να εντάξετε έργα της pop art.

 

Επιλέξτε μερικά μεγάλα έργα τέχνης που ταιριάζουν με την υπάρχουσα διακόσμηση.

 

Μπάνιο Διαμορφώστε το μπάνιο σας σε μια μικρή όαση για τους ταξιδιώτες. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε αν έχετε στο μυαλό σας πως είναι διακοσμημένο ένα spa: διακοσμητικά κεριά, σετ πετσέτες (βάλτε ξεχωριστές πετσέτες για το μπάνιο, τα χέρια και το πρόσωπο στο ίδιο χρώμα). Ένα μπουρνούζι είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει μια πολύ φιλόξενη αίσθηση στους καλεσμένους σας. Τα φυτά, επίσης, μπορούν να διαμορφώσουν έναν πολύ αναζωογονητικό χώρο. Τέλος, αν θέλετε να κάνετε ακόμα περισσότερη εντύπωση, βάλτε έναν μικρό δίσκο με σαμπουάν, αφρόλουτρο και αιθέρια έλαια. Είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσετε όποιον αποφασίσει να μείνει στο σπίτι σας!

 

Βάλτε έναν μικρό δίσκο με σαμπουάν, αφρόλουτρο και αιθέρια έλαια.

 

Πήγη:

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Bnb Design Member of OKSIG Group

Log in with your credentials

Forgot your details?