Οι φωτογραφίες είναι το πιο σημαντικό εργαλείο μάρκετιγκ για την καταχώρηση του bnb.  Οι περισσότεροι ανθρώποι δεν θα διαβάσουν λέξη από την περιγραφή του σπιτιού,   χωρίς να επεξεργαστούν πρώτα τις φωτογραφίες του.

 

Μερικά tips για να βγάλεις τις τέλειες φωτογραφίες:

 

Φωτισμός: Βεβαιώσου ότι τα δωμάτια σας είναι φωτεινά και αεράτα. Ανοίξε ένα παράθυρο για να επιτρέψεις περισσότερο φως στα δωμάτια. Ο πιο εύκολος τρόπος να τρομάξεις πιθανούς πελάτες είναι με σκοτεινές και μουντές φωτογραφίες. Βρείς μια ώρα στην ημέρα που ο ήλιος δεν αντικατοπτρίζεται στα παράθυρα, αφού η αντίθεση φωτός θα κάνει την λήψη πάρα πολύ δύσκολη.

beforeafter

Μέγεθος Δωματίου: Εάν δεν έχεις φακό ευρείας γωνίας, και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο σου, πάρε λήψη από την γωνιά των δωματίων σε μια πιο ψηλή γωνιά. Ο στόχος είναι να έχεις όσο πιο πολύ το δωμάτο στην λήψη γίνεται. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχεις να κάνεις είναι να παρουσιάσεις το μέγεθος ενός χώρου.

Προσοχή στην ΛεπτομέρειαΈχεις 2-3 κοντινές λήψεις από αξιοσημείωτα κομμάτια, έργα τέχνης, ή μια σύνθεση λουλουδιών που μεταφέρουν την προσοχή στο στυλ και την λεπτομέρεια.

Περιβάλλουσα περιοχή: Μήπως υπάρχουν σημεία κατατεθέν στoν χώρο σου που θα βοηθήσουν να ενοικιάσεις το σπίτι σας; Eξαιρετική θέα; To μπροστινό λόμπι του κτιρίου, του γυμναστηρίου, ή της πισινής σας αυλής; Σκέψου τις σκηνές που θα δώσουν στον επισκέπτη σου μια καλύτερη ιδέα της τοποθεσίας.

Αν και είναι δυνατό να πάρεις καλές λήψεις του χώρου σου μόνοι σου, συνιστώ να εκμεταλλευτείε την δωρεάν υπηρεσία φωτογράφισης που προσφέρει η Airbnb. Bεβαιώσου ότι η εσωτερική διαρρύθμιση και τα πιο μεγάλα έπιπλα έχουν στηθεί πριν κλείσεις κάποιο ραντεβού.

Σημείωση: H Αirbnb θα επισκεφτεί την περιουσία σου, μόνο εάν έχεις βγάλει φωτογραφίες. Οπότε σιγουρέψου ότι ο χώρος σας είναι καθαρός και στημένος για επίσκεψη.

 

Αριθμός και Διάταξη φωτογραφιών

Οι εικόνες θα πρέπει να παρουσιάζονται με ένα τρόπο που να βοηθά τον φιλοξενούμενο να αντιληφθεί την διάταξη του σπιτιού. Εάν περπατούσε κατά μήκος τους σπιτιού σου, ξεκινώντας από την μπροστινή πόρτα, τι θα έβλεπε; Ποιο θα ήταν το πρώτο δωμάτιο που θα έβλεπε μετά την είσοδο; Η Airnbn προς το παρόν δεν επιτρέπει βίντεο, αλλά οι φωτογραφία θα πρέπει να είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μοιάζουν με περιήγηση βίντεο.

Μην βγάλεις πολλαπλές φωτογραφίες του ίδιου δωματίου με διαφορετικές γωνιές. Το λιγότερο είναι καλύτερο. Η ιστοσελίδα και οι συνδέσεις wireless μπορεί να είναι μερικές φορές αργές για πολλά άτομα, οπότε προσπάθησε να μεταφέρεις την αίσθηση του χώρου σε όχι περισσότερες από 12 φωτογραφίες. Απέφυγε να τραβήξεις πάρα πολλές φωτογραφίες έργων τέχνης, φυτών, και άλλων διακοσμήσεων εκτός και αν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Τέλος, οι χρωματιστές πινελιές στο σπίτι, ειδικά την μέρα της φωτογράφισης είναι πολύ σημαντικές. Τα λουλούδια, το τυρί και ένα γεμάτο ποτήρι κρασί, ένα τέλεια στρωμένο κρεβάτι και τακτοποιημένες πετσέτες θα κάνουν τον χώρο σου να ξεχωρίζει από το πλήθος.

 

Πηγή:http://www.airbnbsecrets.gr

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2019 Bnb Design Member of OKSIG Group

Log in with your credentials

Forgot your details?